utrogestan

Tisztelt Doktornő/Úr! Ciklusaim szülés óta változóak kb. 26-28 naposak, most tartok a 31. napnál, késni sosem szokott. Második babát tervezünk, de a terhességi tesztek negatívak, vérzésnek semmi jele. Korábban a mensest megelőzően már 1 héttel barnás folyásom szokott lenni. Most a ciklusom 25 napján elkezdtem az Utrogestant használni 3x1-et. Mert a nőgyógyászom felírta, korábbi vetélés miatt. Clexane-nal is szúrom magam trombofília miatt. Kérdésem az lenne, hogy lehetséges, hogy az Utrogestan miatt nem jön meg a mensesem? Kitolja a luteális fázist? Hagyjam abba és akkor meg fog jönni? vagy valóban terhes vagyok, csak még nem mutatta ki a teszt?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza nőgyógyászat témában

A peteérés segítésére kellene gyógyszeres kezelés.

A használt sárga test hormont a ciklusnak megfelelően kell alkalmazni /15. és 25.nap között/

Terhesség eldöntésére HCG teszt javasolt.

Kérdés: 2012. június 25., 16:50; Megválaszolva: 2012. június 26., 23:58
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma