barnás kellemetlen szagú folyás

15 éves lány vagyok pár hónapja vettem észre hogy nedves a bugyim és büdös is kicsit barnás, szerintem ezért lehet az is, hogy gyakrabban járok pisilni.Volt egy két nap amikor a hasam kicsit fájt is ekkor szóltam anyukámnak, hogy nem normális, hogy gyakran járok pisilni és, hogy a hasam is fáj. Azt mondta felfáztam ezért forró sós vízben fürödtem ettől elmúlt a hasfájásom viszont másnap a folyás és a vizelési inger is előjött. A menstruációm szabályos volt egyedül a múlt hónapban késett egy hetet de ebben a hónapban ismét viszonylag szabályosan jött meg 2 napot késett.Nem tudom a folyás mitől lehet.Lehet valami fertőzést kaptam, más panaszom nincs néha nagyon ritkán csípni is szokott és viszket de ez nagyon ritka inkább csak a folyás zavar. szeretném ha ez elmúlna szerintem ez az én koromban nem normális aggódóm hogy valami bajom lehet.Előre is köszönöm a válaszát:)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza barnás folyás témában

A hüvely a méhnyakat köti össze a külvilággal. Bizonyos mennyiségű fehéres váladékot normál esetben is termel, probléma akkor adódik, ha a váladék állaga vagy színe megváltozik, illetve kellemetlen, égő, viszkető érzést tapasztalsz a nemi szerv környékén.

A rendellenes hüvelyfolyás többnyire a hüvely fertőzésével vagy gyulladásával hozható összefüggésbe, és kezelést igényel. Ilyen panasz esetén tehát mindenképpen fordulj orvoshoz! A tünet hátterében többféle betegség is meghúzódhat.

Kérdés: 2012. június 20., 01:41; Megválaszolva: 2012. június 22., 19:33
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma