Teherbeesés

A párommal már egy éve tudatosan tervezzük a gyermekvállalást. Kivizsgáltattam magam, a hormonlaboromat rendben találták, a férjemmel sem volt gond. Ezután decemberben átestem egy Hsg vizsgálaton, ott sem volt különösebb gond, a jobb oldali petevezetőn rövid várakozás után áthaladt a kontrasztanyag. Sajnálatos módon eddig nem sikerült a teherbeesés. A ciklusom van hogy 30 napos, van hogy 25. Egy kissé el vagyok keseredve. A Hsg után csak annyit mondott a nőgyógyászom, hogy várakozzak türelmesen, de már fél év eltelt és még mindig semmi. Előre is köszönöm válaszukat!

Dr. Vereczkey Attila válasza sikertelen teherbeesés témában

Kedves Kérdező!

Egy év sikertelenség után érdemes meddőségi szakemberhez fordulni. Ha jól értem, Önöknél már eltelt ez az idő, így érdemes alaposabban vizsgálódni, mi állhat az eredménytelenség hátterében. Javaslom, keressenek fel meddőségi centrumot, ahol alapos kivizsgálás után meghatározhatják a szükséges kezelést.

Üdvözlettel,

Dr. Vereczkey Attila

Kérdés: 2012. június 19., 19:52 ;Megválaszolva: 2012. június 26., 10:02
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
hátra halylo mély
hátrahajlo méhem van mit tegyek hogy könnyen teherben tudjak esni? nagyon szeretnék egy gyereket de még valamiért nem marad meg vagy nagyon nehezen...
gyerek vállalás
Jó napot kívánok! lenne egy hatalmas kérdésem, párommal már 5-6 hónapja próbálkozunk a teherbe eséssel és nem akar össze jönni. Halottam hogy...
Terhesség
Tisztelt Doktor nő/úr! 7 hónapja próbálkozunk babával, de eddig még nem jött össze, Most voltam orvosnál cytologián tökéletesP1 eredményem lett...
Endokrin kivizsgálás
Tisztelt Dr Úr/Nő! Endokrin kivizsgálásra kaptam beutalót, s érdeklődni szeretnék, hogyan működik a vizsgálat. Lehet-e összefüggésbe hozni...
Teherbe esés esélye
Tisztelt Címzett! A teherbe esési esélyeimmel szeretnék tisztában lenni ködösítés nélkül. 1 gyermekem születése után pajzsmirigy...