Mit tegyek? Kihez fordulhatok?

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Már kb. 2-3éve vannak alhasi fájdalmaim mikor menstruálok. (van megállapított petefészekcisztám) Tavai nőgyógyászati szűrővizsgálaton említettem az orvosnak.Ő LPC-t javasolt.Fél év után vissza mentem ugyan azzal a panasszal amikor is kiderült, jó hogy jöttem mert nem volt neg. a lelet.Hpvgy. Megismételték a szürést. Amikor mentem az eredményért már nem javasolt Lpc-t. Azt mondta csak gyulladás és Lactofeel-t javasolt.De a panaszaim inkább erősödnek-fáj a hasam, derekam és még hányingerem is van. Nem tudom mit tegyek, mert az Orvos azt mondta, hogy majd ráérek menni rákszűrésre... (2-3 éve csak a huza-vona megy) Kérném megtisztelő válaszukat! Üdvözlettel, Komádi Sándorné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza menstruációs fájdalom témában

Azt gondolom panasza miatt vizsgálatra van szükség, megállapítandó gyulladás vagy egyéb oka van alhasi panaszainak.

A gyulladás antibiotikum kezeléssel rendezhető, egyéb esetben a laparoscopia a diagnózis felállításában is segít.

Kérdés: 2012. június 19., 16:10; Megválaszolva: 2012. június 21., 00:11
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma