Teherbe esés esélye

Tisztelt Címzett! A teherbe esési esélyeimmel szeretnék tisztában lenni ködösítés nélkül. 1 gyermekem születése után pajzsmirigy alulműködés lépett fel, gyógyszerrel nem kezelték. Most a TSH-m 7, 4 kapok rá 37, 5mg trioxint. A 14 naptól 2x1 sárgatest hormon kúpot. A progeszteron szintem a 15 napon 9, 45. Megint hullik a hajam, 1 hónap alatt 4kg-t híztam (72kg vagyok) . A ciklusom nem mondható normálisnak, de a nőgyógyász szerint ennek a pajzsmirigy az oka (26-27 napos ciklus 1 -2 napos menstruálcióval) Nőgyógyászatilag az orvos szerint rendben vagyok, tüneteimet a pajzsmirigy okozza szerinte. Most már kb. 10 hónapja nem sikerül teherbe esnem és 2 hónapja kapon a gyógyszert és a kúpot. Milyen kilátásaim vannak és van-e más természetes útja (gyógyhazású készítmény stb.) amivel elő tudom segíteni a mihamarabbi gyermekáldást és a hormonháztartásom helyreállítását? Ön szerint szükséges-e másik orovst keresnem vagy más fajta vizsgálatokat elvégeztettnem vagy csak a türelmemre lenne azükség. Köszönettel:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Vereczkey Attila válasza sikertelen teherbeesés témában

Kedves Kérdező!

Problémája összetett, kezelésében több szakterületnek kell együtt dolgoznia. Megoldást jelenthet az Ön számára olyan komplex meddőségi központ felkeresése, ahol lehetőség van erre az alapos kivizsgálásra. Az Ön számára szükséges és megfelelő terápia így határozható meg biztonsággal.

Üdvözlettel,

Dr. Vereczkey Attila

Kérdés: 2012. június 19., 15:33; Megválaszolva: 2012. június 26., 10:01
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma