Nőgyógyászati lelet + antibiotikum

Tisztelt Doktor Úr! A nőgyógyászati leletem a következő értékeket tartalmazza: Vegyes baktérium flóra tenyészett ki. Sarjadzó gomba nem tenyészett ki. Normál Döderlein flóra láthat, Sarjadzó gomba negatív, Trichomonas negatív, Neisseria gonorrhoeae negatív, Neisseria gonorrhoeae negativ, sok fehérvérsejt. Ez pontosan mit jelent? Kaptam: Dalacin antibiotikumot, illetve Klion kúpot. Kérdésem: Sajnos a szervezetem (gyomor, bél) egyáltalán nem bírja az antibiotikumot. (próbáltam normaflort és sok mást is) Helyettesíthető-e esetleg más gyógyszerrel a felírt antibiotikum? Használok Lactacyd Femina-t. Ezt jól teszem? Sok helyen olvastam, hogy a teafaolaj igen hatásos, ez valóban így van? Segítségét előre is köszönöm, Tisztelettel:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza nőgyógyászat témában

A leírtak a méhnyak gyulladását jelentik.

Antibiotikum kezeléssel gyógyítható, az említett készítmény megfelelő a kúppal együtt.

Sajnos nem helyettesíthető más kezeléssel, a lactacyd a gyógyszeres kezelést követően is alkalmazható.

Az említett olajjal nincs tapasztalatom.

Kérdés: 2012. június 14., 18:26; Megválaszolva: 2012. június 16., 21:42
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma