Pecsételő vérzés

Tisztelt Dr. Nő/Úr! olyan problémám van hogy az előző menstruációm után közvetlen két hétig pecsételő vérzésem volt. Az alhasam is görcsölgetett és a hüvelyben ilyen feszítő érzésem volt illetve a petefészkeim felváltva szúrkáltak nagyon erős hányingerem volt. Terhesség kizárva. egy hete ismét megjött (10nap késéssel) és két napig nagyon enyhe menstruációm volt (kb. egy éve ilyen rövid a havim) és ismét pecsételgetek illetve hányingerem és petefészek szúrkálásaim vannak és az a bizonyos feszítő érzés is megvan a hüvelyben. Nőgyógyászhoz 26-ára van időpontom. Addig is szeretném kikérni a véleményét hogy mi lehet ez? Tudom vizsgálat nélkül nehéz bármit is mondani, csak már nagyon aggasztanak ezek a tünetek. Tavaly kórházba kerültem mert azt hitték méhnyaki terhességem van de szerencsére "csak" egy elakadt méhnyálkahártya darab volt ugyanezekkel a tünetekkel a ciklusom közepén, ami 5 nap után távozott, csak akkor nem véreztem. Ön szerint mi lehet a gond? Babát szeretnénk. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza vérzészavar témában

A vérzési rendellenességnek oka lehet hormonális, de okozhatja a méhnyak gyulladása is.

Nőgyógyászati vizsgálat nélkül érdemi válasz nem adható.

Gyermeket szeretne mindenképpen jelentkezzen szakvizsgálatra.

Kérdés: 2012. június 12., 19:38; Megválaszolva: 2012. június 14., 14:28
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma