Peteérés serlkentő - Clostilbegyt

Inzulin rezisztens vagyok, napi 2x1000 mg-os Merckformint szedek. A menstruációm ennek hatására rendeződött, nem pontos 28 napos ciklusaim vannak, de kb. 28-33 nap közöttiek. A párommal már nagyon szeretnénk babát, de mivel peteérésem nincsen, ezért kaptam Clostilbegyt nevű peteérést serkentő gyógyszert. Azt a menstruáció 3. napjától szedtem 5 napon át napi 2 szemet. Az első hónap után nem volt kimutatható peteérés; most szedtem be a 2. havi adagot a gyógyszerből, és sajnos az LH tesztek továbbra is negatívak. Viszont a gyógyszer összes kellemetlen mellékhatása jelentkezik nálam (fejgörcsök, hányinger, hőhullámok, fájdalma menstruáció, stb.) Elképzelhető, hogy nekem nem fog segíteni ez a gyógyszer? Ha ez nem segít, akkor hogyan lehet még peteérést elérni? Hogyan lehet akkor nekünk kisbabánk? Köszönöm előre is válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Vereczkey Attila válasza peteérés témában

Kedves Kérdező!

Problémája speciális kivizsgálást és kezelést tesz szükségessé. Az Önnek megfelelő stimulációs módszer kiválasztása mindenképpen meddőségi specialista feladata.

Üdvözlettel,

Dr. Vereczkey Attila

Kérdés: 2012. június 11., 12:41; Megválaszolva: 2012. június 22., 11:55
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye