Túrós jellegű hüvelyváladék+méhszájseb=negatív rákszűrés?!

Kedves Doktornő. Előfordul néha túrós jellegű fehér szagtalan hüvelyváladék. Voltam Nőgyógyásznál és levette a rákszűrést aminek eredménye P2 volt..Semmi gombás fertőzést nem mutatott ki. Említettem neki de a válasz nem volt túl meggyőző."ne foglalkozz vele semmi gond" Azonban talált egy pici méhszájsebet amit már 3 évvel ezelőtt is kezelni akart de nem engedtem "Lápisszal"Ugyan is semmi tünetet nem okozott akkor sem és azóta sem, így hát most sem engedtem.Voltam vérvételen és hormontükrözést is csináltak de minden jó lett.Szeretnénk babát a párommal..és érdekelne, hogy kezeltessem-e őn szerint vagy hagyjuk békén ott azt a részt...? Esetleg nem-e az okozza ezt a jellegű váladékot.Nincs szaga...nem viszketek..csupán néha előfordul és hüvelyöblítésnél veszem észre..Kérem Doktornő adjon valami tanácsot és valami megoldást pl: canestennel már 1x kezeltem de elmúlt és vissza is jött, hogy esetleg mit próbáljak meg és kezeltessem-e ezt a sebet vagy sem! Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza rákszűrés témában

A leírt hüvelyváladék gombás fertőzésre jellemző.

Szájon át alkalmazott gomba ellenes kezelés tanácsos.

A méhszájsebet vizsgálat után lehetne véleményezni. A cytológia vizsgálat eredménye döntő

a teendő megítélésében. Az negatív, akkor szülés előtt sürgős teendő általában nincs.

Kérdés: 2012. június 11., 09:06; Megválaszolva: 2012. június 12., 22:36
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45