Jók a hormonvizsgálati eredményeim?

14hónapja próbálkozunk összehozni egy babócát, de eddig sikertelenül. Mindkettőnknek van már gyermeke, 10-12-16 évesek. Valamiért a közös baba nem akar sikerülni, szervi elváltozás nincs. A férjem most fog menni sperma vizsgálatra, nekem már volt hormonvizsgálat. Az orvosom nem igazán magyarázta el, mik ezek az értékek-megnevezések és hogy jók e az eredmények. Klion-D 100 hüvelytablettát írt fel a kóros hüvelyflórám helyreállítására, de mellette Klabax 500 tabit is szedek torokgyulladásra. A lelet eredményei peteérés utáni 4. napon: E2: 219.5 ng/l DHEA-S: 3.810 umol/l FHS: 3.13 iu/l LH: 6.2 iu/l Prolactin: 14.43 ug/l Progeszteron: 13.26 ug/l Tesztosztero: 0.83 nmol/l PRL-MPRL: 9.94 ug/l A minta többségében monomer PRL-t tartalmaz. Érdekelne, hogy ezek tényleg jók e és nem emiatt nem sikerül a baba, valamint hogy kell e a Klion hüvelytablettát alkalmaznom az antibiotikum mellett, vagy utána.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza nőgyógyászat témában

A látott hormon lelet alapján a peteérése nem következett be, a progeszteron alacsony értéket mutat. Azonban ennek vizsgálatát a ciklus 21-23.napján tanácsos végezni. A peteérés utáni napon a 18.ciklusnapot értjük?

Az antibiotikum szedése mellett tanácsos a hüvelytabletta alkalmazása.

A partner vizsgálata és gyógyszeres hormon kezelés szükséges.

Kérdés: 2012. június 10., 16:39; Megválaszolva: 2012. június 12., 22:29
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam