Babát szeretnénk!

Tisztelt Webbeteg. A párommal már 7éve vagyunk együtt.Elérkezettnek látjuk az időt a gyermekáldásra. A menstruációm rendszeresnek mondható 35 napos ciklusokkal.Néha fordul elő, hogy késik pár napot.Soha nem szedtem fogamzásgátlót vagy bármilyen gyógyszert, semmilyen betegségben nem szenvedek.Csecsemő koromban (9hónaposan) lágyéksérvvel műtöttek. A páromnak szintén gyermekkorában hereműtétje volt, mert felszálltak neki.Ez nem tudom befolyásoló tényező e? Már 3 éve nem védekezünk és még nem estem teherbe.Bár szándékos kísérletezések még nem voltak, mint hőmérőzés, lábemelgetés stb. Mielőtt orvoshoz fordulnék szeretnék tájékozódni egy kicsit, mégis mire számíthatok.Van okom az aggódásra, kezdek kétségbe esni. Már nagyon vágyunk a kicsire.Segítségét előre is köszönöm! B.Zsuzsa

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza gyermekvállalás témában

A leírtak alapján szükséges kivizsgálásra jelentkezni, mivel úgy tűnik több kérdést tisztázni kell.

A 35 napos ciklusok mellett a peteérés hiánya valószínű.Hormon vizsgálat szükséges.

A a partner vizsgálata is szükséges, andrológiai szakrendelésen, férfi meddőség vizsgálatra.

Ezt követően lehet megmondani milyen további teendők szükségesek a terhesség létrejöttéhez.

Kérdés: 2012. június 05., 23:04; Megválaszolva: 2012. június 07., 22:19
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma