Menjek el nőgyógyászhoz? Komolyabb baom is lehet?

Tisztelt Doktor Nő/ Úr! Két napja fáj a hasam a petefészkemnél. A folyásom bő. A menstruációm május 25-én múlt el. Márciusban is fájt a hasam, a sürgőségin megvizsgáltak hasi ultrahangon a jobb petefészkemnél láttak vmit de nem tudták meg mondani, h gyulladás, vagy ciszta. Az orvos azt mondta, h várjak meg egy menstruációt, utána nem fájt a hasam. Viszont nem merek elmenni nőgyógyászhoz, mert félek, és szűz vagyok még. Nem tudom milyen vizsgálatot végezne el rajtam. Üdvözlettel: Anita

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza petefészek ciszta témában

Ha nincs cysta panaszát gyulladás okozza, ezt csak gyógyszeres kezeléssel lehet rendezni.

Nőgyógyászati vizsgálaton az érintetlenséget szem

előtt tartják.

Keressen fel szakrendelést panaszával.

Kérdés: 2012. június 01., 14:03; Megválaszolva: 2012. június 02., 21:45
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma