Menstruáció késése

Kedves doktornő! Az lenne a problémám, hogy az elmúlt hónapban vesztettem el a szüzességemet és azóta ez az ötödik nap hogy késik a menstruációm. Lehetséges-e hogy az első szexuális élmény befolyásolja ezt vagy terhes lehetek? Védekezni védekeztünk óvszerrel, ami nem is szakadt ki és még azelőtt kivette jóval. Nagyon aggódom mostanában emiatt és más miatt is. Illetve betegség miatt szedtem antibiotikumot. Nem tudom, hogy ezek befolyásolják-e. Kérem segítsen. Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza terhesség témában

A terhesség kizárása az elsődleges feladat, terhességi teszt, nőgyógyászati vizsgálat.

A pszichés tényezőknek jelentős szerepe van, lehet oki tényező a vérzés kimaradásában.

Korábban ha volt ilyen problémája, akkor hormonális

tényező a valószínű ok, ekkor is tanácsos szakemberhez fordulni.

Kérdés: 2012. május 31., 10:32; Megválaszolva: 2012. június 02., 20:26
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
HPV teszt eredménye