Elkerülhetö a méheltávolitás?

A méhem lecsuszott a hüvejbe.Kellemetlen nyomást érzek minden leülésnél.Elmentem a nögyogyászhoz, ultrahang, rákszürésvizsgálat. Minden rendben, semmimást nem talált. A javaslata a problémámra az hogy vegyük ki a méhemet. Azt szeretném tudni, ha semmi más betegséget nem talált miért kell megválnom a méhemtöl? Minden honapban rendesen menstruálok, a mütét után el fog maradni. Beáll a menopáuza s az ezzel járó kellemetlenségek. Van e valami más megoldás hosszutávra ami segitene megtartani a méhemet? Esetleg a méhszalagok felvarása? 33 illetve 37 éves voltam mikor természeteg módon megszültem fiaimat, valószinü, hogy már ebben a korban nehezebben regenerálódnak a szövetek és e miatt van az egész.Kérem adjon tanácsot mit tegyek! válaszát elöre is köszönöm Tisztelettel Anikó

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza méheltávolítás témában

Kedves Kérdező! Ha a vizsgálat után méheltávolítást javasolnak, akkor bele kell egyezni, mivel később még több panasza lesz. A petefészkek bennhagyása mellett nem lesznek klimaxos panaszai, csak menstruálni nem fog. A szalagok gyengesége miatt süllyed a méhe, ezért sem alkalmazható az elavult szalagfelvarrás.

Kérdés: 2012. május 24., 18:37; Megválaszolva: 2012. május 25., 13:59
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?