PCOS betegség, ill kezelése

Üdvözlöm! PCOS problémával küzdök (a leleteim szerint) , de semmi mást nem tesznek ellene csak az abrasiok és laparoscopiák sorozata történik. bár úgy tudom, szoros ellenőrzések szükségesek ennél a betegségnél, nálam ez sajnos nem így működik. olvastam hogy ennél a betegségnél különböző gyógyszereket szoktak javasolni az orvosok a peteérés és a tüszőrepedés elősegítésére pl metformin hatóanyagú készítmények. nos én jelenleg egyfajta gyógyszert szedek sárgatesthormonra. nem néztek inzulin szintet, és sok fontos dolgot nem mond el az orvos, és úgy érzem nem segít a gyógyulásban. mit tehetnék, milyen gyógymódok vannak hogy végre 5 év után sikerüljön teherbe esnem, és milyen gyógyszerek segítenének a pcos betegségen? Üdvözlettel: Bea

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza PCOS témában

A PCOS kezelésére több gyógymód ismert. 1.Diéta: inzulin kiugrások kerülése. 2. A testmozgás, fizikai aktivitás fokozása 3.Gyógyszerek

Mindenképpen a kezelésében járatos szakembert tanácsos felkeresni. A meddőség kezelésével foglalkozó szakrendeléseken megoldást kap.

Kérdés: 2012. május 22., 20:06; Megválaszolva: 2012. május 24., 20:58
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma