Mitől lehet?

Tisztelt doktornő/ úr! Azzal a kérdéssel fordulok ön felé hogy május 17-én (csütörtökön) kellett megjönnie a havi bajomnak ami jelentkezett is pár csepp vér formájában majd másnap pénteken is csak pár csepp volt majd szombaton semmi, vasárnap volt kb annyi mint egy normális napon szokott lenni majd hétfőn megint csak egy kevés és ma kedden is van de csak kevés! Közben a gyomrom nagyon rossz állandó hányingerrel küzdök ami a munkát megnehezíti az az állandó álmosság és fáradtság! Védőnőm tanácsára csináltam egy tesztet ma a vérzés alatt de negatív lett! Akkor ezek a tünetek mitől lehetnek? valami komoly bajom lehet? Január végén volt egy nagy kivizsgálásom műtét miatt ott nem voltak rossz értékeim! A műtét óta mindig rendesen megjött és4 napnál nem tartott tovább a vérzésem! Háziorvosom a héten szabadságon van így nem tudok elmenni hozzá ezért kérem a tanácsát mert jövőhét még nagyon messze van! tisztelettel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza vérzészavar témában

A vérzés időre jelentkezett és a terhességi teszt

negatív eredménye nem utal terhességre. Azonban biztos kizárása az nőgyógyászati és ultrahang vizsgálattal lehetséges.

Panaszával belgyógyászati rendelésre érdemes

elmenni.

Kérdés: 2012. május 22., 10:09; Megválaszolva: 2012. május 24., 20:31
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma