Nemi szerv környéki fájdalom

Tisztelt Szakértő! Nagyon el vagyok keseredve, már nem tudom, hogy kihez forduljak. Panaszaimmal több alkalommal is jártam orvos(ok) nál, mégis úgy érzem, hogy nem kezeltek szakszerűen és a tüneteim is vissza-vissza térnek. Még 2011 Októberében mentem el urológia szakrendelésre alhasi panaszokkal. Időnként vizelésnél szúró fájdalmat éreztem az alhasamban. A doktornő csinált ultrahangot, és egy vizeletvizsgálatot, ami valamilyen fertőzést mutatott ki. (magas volt a fehérvérsejt a vizeletemben) Kaptam rá antibiotikumot, de nem javult a helyzet, bár a vizeletemmel minden rendeződött. Pár alkalom után átküldött nőgyógyászhoz. Egy hónap után sikerült a nőgyógyász doktornőhöz bejutnom. A panaszaim továbbra is fenn álltak azzal a különbséggel, hogy vizelés végén erősen szúrt az alhasam, és időnként a nemi szervemben is éreztem szúrást. Elküldött vérvizsgálatra, bár kértem, hogy csináljunk egy alaposabb ultrahangvizsgálatot is, mert az urológus csak a veséimet nézte meg. Ő azt mondta, hogy ez nem szükséges. A vérkép szerint nincs semmi bajom, egyedül a CRP szám volt 8, 7. Azt mondta, hogy ezzel nem kell foglalkozni. Többször elbeszélgettem vele, és ő arra a következtetésre jutott, hogy húgyhólyag gyulladásom van. Ismét kaptam antibiotikumot, de az sem használt. Ő is azt mondta, hogy menjek tovább. Innentől megakadtam. A panaszok nem enyhültek, és most már szexuális izgalom hatására is érzem a szúrást a nemi szervemben. Nincs konkrét szexuális életem, tehát hüvelyi behatolásban még soha nem volt részem. De izgatás hatására fokozódik a fájdalom, és orgazmuskor kifejezetten erős. Az utóbbi időben napközben is érzem a nyilalló fájdalmat a csiklóm jobb oldalán. Az alhasi fájdalom is itt intenzívebb. Valamint az alhasamat is keménynek találom és kissé talán gömbölyűbbnek, mint azelőtt volt. Terhesség ki van zárva. Fogamzásgátlót szedek menstruáció korrekció céljából. Mi lehet a bajom? És milyen szakemberhez kell a továbbiakban fordulnom? Köszönöm a segítséget!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza nőgyógyászat témában

Kedves Kérdező! Sokrétű panaszaira távorvoslásként nagyon nehéz helyes választ találnom. A lényeg a visszatérő alhasi fájdalom vizelet és hólyagpanasszal. Nem tudom felfogni, hogy az urológus miért a veséjét vizsgálta csak amikor hólyagtáji a domináns panasz. Visszatérő hólyagfertőzésekhez tisztázni kell hüvelyváladék tenyésztéssel, hogy nincs-e onnan felfertőzéshez nem odavaló kórokozó. Mindenképpen nézze meg mégegyszer urológus is. Érdemes Herbáriás szakembertől vese gyógyteát kérni és hosszú távon naponta egy csészével meginni. Mindenképpen tartózkodjon a nagyon fűszeres ételektől átmenetileg és fogyasszon bőségesen folyadékot.Nem tartom szerencsésnek, ha szexuális életét nem igazi együttlétek formájában éli. 24 évesen legfőbb ideje ennek, ha már egyéb okból úgyis fogamzásgátlót szed. Minden probléma megoldódik előbb-utóbb.

Kérdés: 2012. május 14., 23:05; Megválaszolva: 2012. május 15., 22:31
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45