Streptococcus agalactiae és hüvelykúp

Tisztelt Doktor! 2 éve húzódó FOLYAMATOS hüvelygyulladással küzdöm. 20 éves nő vagyok. Nőgyógyászok sora nem tudott velem mit kezdeni ezért vidékről felutaztam többször Pestre a Nemikórtani Klinika std ambulanciára. Először e.coli és streptococcus volt a kenetemben, erre kaptam antibiotikumot, a coli ment a streptococcus maradt. Mivel nem tudtam vizsgák miatt többször elmenni ezért szeretném megkérdezni hogy a streptococcusra a betadine hüvelykúp jó e? A kenetemben kevés lactobacilus van. Hónapokig tömtem magam a gynophilus-szal de csak rosszabb tőle. Iszom az alo vera-t, sok jót hallottam róla. Tüneteim: Folyás nincs, illetve csak peteéréskor nyúlós átlátszó nyálkás váladék, mar, szúr, csíp, viszket, gyulladt. Vehetek e betadine kúpot és mellé természetesen utána floragyn hüvelykúpot ameddig nem jutok el a klinikára mert az még 1 hónap vagy több is lehet. És ha igen hogyan alkalmazzam őket? Köszönöm megtisztelő válaszát. R

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csősz György válasza hüvelyváladék témában

A betadine álltalábnos bacterium ellenes szer. Én azonnal abbahagynám az összes kezelést és élném az életem.- Viszketést egyébként a baci nerm okoz ezért az csak gomba lehet.Befejezésűl gynoxyn hüvelykúpot és kenőcsöt használnék.-

Kérdés: 2012. május 13., 21:26; Megválaszolva: 2012. május 14., 18:58
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma