Endometriózis lehet ismét?

Már 2x műtöttek nőgyógyászatilag.először 2005 ben mészáj sebet égettek majd 2011 ben laparaszkopiát végeztek. mind két műtét után egy hónapra jelentkeztek ismét a tünetek, fájdalom az eggyüt létalatt vérzés. Gyulladás csökkentő gyógyszereket kúpot és krémet írtak fel ami nem használt. Most ismét jelentkeztek a tünetek nem szeretnék orvoshoz fordulni, gyógykészítményt szeretnék kipróbálni barátcserje, hololaj, ligetszépe kapszula. Ajánják e ezeket a készítményeket? A másik kérdésem: hogy elég száraz maradok együttlétekkor ez okozhatja e ezeket a tüneteket?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza endometriózis témában

A leírt gyógykészítményekről nem tudok nyilatkozni, mivel nincs tapasztalat használatával.

Nőgyógyászati vizsgálat tanácsos, mivel a gyulladás okát így lehet megmondani, megfelelő kezelésre javaslatot kap.

Kérdés: 2012. május 13., 19:18; Megválaszolva: 2012. május 14., 21:45
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45