Hüvelyfolyás

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Egy ideje észrevettem, hogy az együttlétet követő nap erőteljesen hüvelyfolyásom van. (sűrűbb, szaktalan, sárgás, nyálkás folyás) . Már régebb óta állandó partnerem van, és fogamzásgátlót szedek. Megfázáson kívül más egészségügyi problémám nem volt, a nőgyógyászati éves vizsgálaton is mindent rendben találtak. Kérdésem annyi lenne, hogy ez mégis mit jelenthet, esetleg valamilyen gyulladás vagy gombás fertőzés jele? Hogyan tudnám ezt megszüntetni? Köszönöm válaszát! Üdv. Babu

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza hüvelygyulladás témában

Kedves Babu!

elképzelhető, hogy a lúgos vegyhatású ondó a hüvelyflóra egyensúlyát felborítja, ezért aktus után tejsavas irrigálást célszerű végezni, és egy hüvelyi probiotikum kúra is javasolt. Ha nincs javulás, önnek és párjának is kivizsgálás javasolt.

Kérdés: 2012. május 07., 14:10; Megválaszolva: 2012. május 08., 09:48
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam