Terhesség

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Eddig a menzeszem minden hónap 6-ától 8-ig megjött.Legutóbb áprilisban viszont 12-én jött meg.Párommal babát szeretnénk.Számításom és az ovulációs teszt szerint április 26-tól 30-ig volt a termékeny időszakom.Igazából most fogalmam sincs, hogy a héten vagy a jövőhéten kellene e megjönnie.Elvégeztem tegnap este egy 25-ös érzékenységű tesztet, ami nagyon nagyon halvány pozitív eredményt adott.Ezen felbuzdulva ma (bár nem az első vizeletből) készítettem egy 10-es érzékenységű tesztet.Ez először negatívat jelzett, majd kb.20 perccel később nagyon nagyon halvány pozitívat. Majd kis idő múlva halványodni kezdett. Ez mitől lehetett? Vagy ez esetben nem állhat fenn a terhesség? Válaszát előre is köszönöm! Aranka

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza menstruáció témában

A terhességi HCG teszt pozitívitás a vérzés kimaradása a terhesség gyanúját jelenti.

Nőgyógyászati és ultrahang vizsgálat szükséges, ezzel megállapítható a terhesség.

Ha nem észlehető terhesség akkor a beágyazódás már nem jött létre, ez sikertelen. A terhességi teszt

kb 1 hétig még pozitivítást mutathat.

Kérdés: 2012. május 07., 11:29; Megválaszolva: 2012. május 07., 19:07
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45