heves haviverzes

mar 8.eve szenvedek bo haviverzesben. Meg a menszesz negyedik napjan is alvadt verbogok omlenek belolem. A nogyogyasz szerint nem tul nagy a mehdaganatom (fibroma) , szerinte nem kell muteni, amig nagyobb nem lesz, de ez nekem tul sok kezd lenni.Evrol-evre egyre tobb a verzesem. Az utobbi 2-3 honapban 24 napra jon a menszeszem.Ezt csak egy no ertheti meg. Meddig kell meg igy szenvedni...havonta? Mi tud segiteni? Kuret? A citologiai vizsgalatot a mult heten csinaltattam meg, az jo. Minden no igy lepik a menopauzaba? SZeretnek gyakorlatias tanacsot kapni.3 gyereket szultem, a legnagyobb 24 eves, a kissebbik 15.Ket eve elkottettem a petevezetekemet, de mar akkor is megvolt ez a vacak fibromam. Minden honapban irtozok a haviverzestol.Ez igy tovabb nem folytatodhat.Kerem, adjon tanacsot.Koszonom elore is.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza menstruáció témában

Kedves Kérdező! A menopausa elött általános, hogy rövidül a ciklus és erősebbek a vérzések. Ez nemkívánatos vérvsztéshez és vérszegénységez is vezethet. Önnél a fibromióma annyiban rontja a helyzhetet, hogy ha a méhnyálkahártyához közeli rétegben van, rosszúl tapad a hám. Jó lett volna tudnom, mekkorára méri az ultrahang a fibromíomát. A tennivaló egyszerű: próbáljon Norcolut tabettát kérni orvosától, de úgy, hogy ő ne vegye zokon a külső tanácsadást. A gyógyszert úgy szedje, hogy vérzése első napjától számítsa ki a 16. napot, attók kezdve 10 szemet, naponta egyet szedjen be, azaz a huszonhatodik napig szedi. Két-három nap múlva kellemesebb vérzésnek kell érkezni, melynek első napjától ugyanígy számolja ki a 10 szedési napot. Ha jó az eredmény, ismételje meg másik dobozzal ujabb két hónapra, aztán hagyja ki, hogy visszaeső lesz-e. Ez esetben tovább folytatható. Sok sikert.

Kérdés: 2012. május 04., 16:44; Megválaszolva: 2012. május 07., 09:45
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45