nogyogyaszati

Jo napot. Az osztol olyannal kuzdok, h.ego, fajo vizeleskor csipo erzes van a szemerenel, ill.szex kozben a huvelybemenetnel.Kezeltek tobbszor is kremmel (pimafucin meg tablettaval) .Novemberben huvely gyulladast irtak (mycosist ginot adtak ra) . Menstruacio. elott faj a legjobban (volt amikor a petefeszkem is fajt szex kozben) .Egy honapja voltam akkor szemerem gyulladasrol irt a doki amugy azt mondta nem lat semmit (de felirta a ginoxint) .H.letezik h.nem talal semit mikozben nekem faj? Osszeszedhttem valami fertozest mivel szexeltem menstruacio kozben? Es lehet h.koze van ahiz is h.megvaltozott a menstruaciom: kevesebb nap de tobb verzes(huvelykujjnyi alvadt verek folynak ki belolem ijjeszto! ) A baratom makkjanak peremen pedig valami kis feher potyszeru valamik vannak. Az valyon mi lehet? Olvastam a trichomonasrol.Lehet olyan fertozesunk van? Felek h.nehogy ramenjen ez a fertozws v.micsoda a petefeszkemre.Koszonom valaszukat

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza nőgyógyászat témában

Tisztelt Kérdező! A hüvelyváladék sokféle kórokozónak jó táptalaja. Nagyjából két lényegesen különböző és a gyógyuláshoz más-más gyógyszert kívánó korokozó csoportot különböztethetünk meg: Gombás, vagy bakteriális fertőzést. A vizsgáló orvos rézben a látottak alapján, részben az egyszerűen megmérhető hüvelyi saqvasság / Ph / alapján, de legbiztosabban a jelen esetben mindenképpen ekvégzendő tenyésztés alapján döntheti el a kórokozó fajtáját. Ön a leírtak szerint mindíg gomba ellenes gyógykezelést kapott. A partner mindíg ugyanazzal a szerrel kezelendő, még tünet és panaszmentesen is, mint a nőbeteg, kiülönben visszaoltogatja a kórokozót a kikezelt hüvelybe. Tenyésztés eredményétől függően meg kéne próbálni az ugynevezett CSN hüvelykúpot, receptre irandó, vagy a bakteriális, a Dalacin hüvelykrémet. A pezefészke sohasem lesz áldozata a hüvelyi fertőzésnek, a csípő vizelet sajnos ezzel függ össze. Mielőbbi gyógyulást.

Kérdés: 2012. május 02., 12:49; Megválaszolva: 2012. május 04., 19:20
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Citologia eredménye
Fogamzásgátó melletti terheség...
Hüvelygyulladás
P3 citológia, gyulladás
Szülés utáni érdeklődés