Terhesség vagy menstruáció?

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Április 4.én volt az utolsó menstruációm első napja.5.napon kezdtem el clostibegyt szedni.Utolsó ciklusom 26 napos volt.Jelenleg mellbimbó fájdalom, derékfájás és gyakori pisiléssel küzdök.Terhességi tesztem negatív. Azt szeretném megtudni hogy lehetek még terhes csak korai a tesztelés vagy a clostibegyt okozhat menstruáció késést? Köszönöm a válaszát! Tisztelettel: K. Andi

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza nőgyógyászat témában

A szedett gyógyszert a 3.napon tanácsos elkezdeni.

A leírt tünetek nem típusosak a terhességre, de előfordulhatnak.

Javaslom nőgyógyász szakorvos felkeresését, amennyiben nem terhesség kiegészítő kezelésre szüksége lehet.

Kérdés: 2012. május 02., 12:31; Megválaszolva: 2012. május 05., 21:39
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam