Nyirokcsomo duzzanat

Mar honapok ota probalom kideriteni, hogy mi az agyeki nyirokcsomoim duzzanatanak oka. Mindket oldalon talalhatoak duzzadt nyirokcsomok. A nogyogyaszom azt mondta, hogy semmi rendelleneset nem lat, es labori vizeletvizsgalatom is volt, de nem hagynam ki a vervizsgalatot sem (mindkettonel normalis eredmenyem lett) . Egyik sem vezetett eredmenyhez, es folyamatos alhasi fajdalmam van. Ezek a fajdalmak pedig teljesen felfazasszeruek. Amit meg eszre vettem, hogy talan aranyerem van. A kerdesem az lenne, hogy mi okozhat meg ilyen panaszokat? Tudom, hogy nemi betegsegek is, ezert mindenkepp megyek kivizsgalasra. Aranyer okozhatja a nyirokcsomoim duzzanatat? Szeretnek valaszt kapni kerdesemre, mert az itteni orvosom tanacstalan. Elore is koszonom!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza nyirokcsomó témában

Kedves Kérdező! Alapos sebészeti és nőgyógyászati kivizsgálást javasolok.Nemcsak nőgyógyászati eltérésre kell gondolni.Ha szükséges, akkor szövettani vizsgálatra biopszia is végezhető.

Kérdés: 2012. május 01., 00:16; Megválaszolva: 2012. május 02., 11:15
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma