Abortusz után

Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! Március 28.-án volt missed ab-om, kérdésem az ezt követő ciklussal kapcsolatos! Mennyi az az idő, amely után fel kell keresnem az orvsom, ha mégsem jön meg? Aggódom, mert 1napja erős alhasi fájdalmaim, szúró fájdalmaim jelentkeztek, ami elmúlt ugyan de nem menstruálok a 28nap elteltével. A műtétet követő 6házasélet mentes hetet, előfordult, hogy nem tudtuk betartani a párommal aggódom, nehogy ez legyen a baj forrása. Az egyszeri erős szúró fájáson kívül nem volt más panasz. Ne aggódjak 4hét után és várjam meg a 6hetet? Gondolom azonnali terhesség nem fordulhat újra elő, bár tünetei nincsenek vagy lehetséges ez? Vagy keressem fel mielőbb az orvosom? Köszönöm előre is válaszukat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza abortusz témában

kedves Kérdező! 3-6 hét a menses jelentkezésének időpontja.Hat hét után jelentkezzen nőgyógyászaton. A korai házasélet gyulladást okozhat.

Kérdés: 2012. április 28., 18:40; Megválaszolva: 2012. május 01., 10:57
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam