Homeopátia az utolsó remény...

Tisztelt Doktor/Nő! A kérdésem az lenne, hogy 3 éve vagyok együtt a párommal, ő az első akivel szexuálisan is együtt voltam. 2010 január óta szedek Lindynette fogamzásgátlót, azonban 2010 októberében kezdődtek felfázásos panaszaim. Ezek először ritkán, majd egyre gyakrabban jelentkeztek (gyakori vizelési inger, csípő vizelet, legutóbb véres is) az éves nőgyógyászati vizsgálaton hüvelygyulladást állapítottak meg amire először Vitagyn C-t kaptam, majd Dalacin krémet, végül most csinálok egy Klion D 100 kúrát. Bakteriális gyulladást állapítottak meg, amikor azonban elmondtam, hogy vannak nekem a felfázásos panaszaim, amik MINDEN ESETBEN! szexuális együttlét után 1-2 nappal jelentkeznek nem tudott mit mondani az orvos. A higiéniára természetesen nagy hangsúlyt fordítunk. Most a párom is kapott a Klion tablettás változatát "hátha ez segít" Most rákerestem a homeopátiás szerekre és találtam a Staphysagria 9 CH, és az Echinacea C5-öt, amiről úgy gondolom hatásos lehet. Nem szeretnék több antibiotikumot szedni, hiszen nem javul semmi. A gyulladás nem okoz panaszokat, nincs rendellenes folyásom, sem égő, viszkető érzésem, csak a szexuális aktus utáni "felfázás". Egyszerűen nem tudok együtt lenni a párommal mert vagy állandó kezelés alatt állok, vagy beteg vagyok éppen. Legutóbb márciusban 6-szor voltunk együtt, és a 6. alkalom után jelentkezett az utálatos érzés. Ez is furcsa, miért a 6. után? mindig fürdés után, előtte, utána pisiléssel zajlik az együttlét. Olvastam még az irrigálásról is, esetleg lehetne ez is megoldás? Minden aktus után irrigálás? (ami egy hónapban nem túl sok max 6-8 alkalom összesen, tehát talán nem okozna több kárt mint hasznot) mert ezzel is kibékülnék csak ne jönne elő többé, és ne kelljen antibiotikumot szednem. Remélem sikerül választ adnia a kérdéseimre, és megtaláljuk végre a megoldást, mert szörnyű ez a bizonytalanság is, hogy nem tudom miért van ez? a hüvelygyulladás miatt, vagy az már egy "tünet" Bár gondolom ezt Ön így látatlanban nem tudja

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Sebő Zsuzsanna válasza nőgyógyászat témában

Jó szereket talált, de a Staphysagria C, CH 15 (ne a 9-est) szedje minden együttlétet követő 2-3 napban napi 1x2x. Egy alkalommal 5 golyót kell elszopogatni. Ezt a szert -többek között- akkor ajánljuk, ha "felfázásos" panaszok vannak vizelet eltérés nélkül, sexuális együttlét után.

Az Echinacea egy nagyon jó immunerősítő szer, lehet szedni, csak az Ön esetében nem várok semmi különösebb hatást tőle. Amennyiben az említett szer nem hozza meg a kívánt hatást, fel kell keresnie egy homeopatát, aki az alkati szer kiválasztásával tud az Ön problémáján segíteni.Üdvözlettel dr.Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna
Kérdés: 2012. április 26., 18:49; Megválaszolva: 2012. április 27., 14:31
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Citologia eredménye
Fogamzásgátó melletti terheség...
Hüvelygyulladás
P3 citológia, gyulladás
Szülés utáni érdeklődés