Missed ab után 7 héttel második menses - vagy más jellegű vérzés?

A műtét után 4 héttel megjött a menstruációm, rendben lezajlott. Tegnap (azaz a ciklus 19. napján) azonban nemi aktust követően elkezdtem vérezni (előtte nagyon halvány barna folyást tapasztaltam) , picit darabos volt, és azóta is tart a közepesen erős vérzés, időnként alvadt vér is távozik. Emellett néha kellemetlen feszülést érzek az alhasi részen. Az orvosom azt tanácsolta, hogy akkor keressem újra, ha nem múlik a vérzés. Másfél hét múlva egyébként is megyek hozzá kontrollra, de Önök szerint várhatok addig a vizsgálattal, vagy indokolt lehet sürgősen megvizsgálni?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza abortusz témában

Indokolt lehet megvizsgálni, azonban a beavatkozást követő normális menstruáció utáni vérzési rendellenesség inkább hormonális okra vezethető vissza. A beavatkozás miatti problémára kicsi az esély.

Ennek tisztázása vizsgálattal állapítható meg.

Kérdés: 2012. április 26., 14:41; Megválaszolva: 2012. április 30., 16:40
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
HPV teszt eredménye