terhesség

Tisztelt DoktorÚr /Nő! Kb.1 hete fura alhasi fájdalmam van illetve hasi puffadásom.Kicsit ingerlkeny voltam az elmúlt hetekben, és most jelentkezik a mellembem időnként éles szúró fájdalom.Kb 2 hete kívánós is voltam, bizonyos ételeket nagyon kívántam.Fogamzásgátlót szedek (Tri-regolt) . Az utolsó menstruációm megvolt rendben, viszont ezalatt is együtt voltunk, nem tudom lehetséges e hogy terhes vagyok? Elég sűrűn és intenzíven vagyunk együtt a párommal. Múlt hónapban vettem tesztet, de negatív lett. Lehete ettől függetlenül terhes? vagy ez inkább valami betegség? Köszönettel: moni

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza nőgyógyászat témában

H a előírás szerint szedi a tablettát, és a menses is megjött időben, nem valószínű a terhesség. Ha a következő ciklusban késne a menses vagy kevesebb lenne, teszteljen újra, de inkább egyéb ok valószínű a háttérben, keressen fel nőgyógyászt!

Kérdés: 2012. április 26., 13:16; Megválaszolva: 2012. április 27., 14:02
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma