Megoldást keresek: (

Tisztelt Webdoktor! Olyan problémával keresem Önt, ami már nagyon rég feszélyezi és élvezetmentessé teszi a nemi életem, és sajnos a páromét is.Eddig nem igazán törődtem vele, mert nem éreztem úgy,..., szóval nem vettem túl komolyan a dolgot.De most mindent szeretnék megtenni azért, hogy a kapcsolatom minden téren rendben legyen. Az a problémám, hogy mikor a kedvesem felizgat, túlzottan benedvesedek, szinte folyok, és annyira kitágulok, hogy nem is érezzük egymást, vagy csak nagyon ritkán, és bizonyos pózban. Mit tanácsolna, van e erre valami hüvelyszűkítő krém, vagy bármi amitől jobb lenne a szexuális életünk? A másik pedig az, hogy 10hónapja vagyunk együtt, ebből 2hónapot védekeztem antibébibogyóval, és hiába szeretkezünk sokat, nem esek teherbe.Régen az aknémra szedtem Roacutant Diane35-el kombinálva másfél évig, de annak már 2éve. Most újra kezd kiújulni az akne. A menzeszem teljesen rendben van, pontos.Elég stresszes életem van, túlsúlyosnak nem nagyon nevezném magam, max kis felesleg van rajtam a hasamon, vékány viszont nem vagyok.Előre is köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza nőgyógyászat témában

Szexuális élet rendezésére szakorvosi segítség lehetséges, de ez összefügghet hormonális tényezővel is. Ezért tanácsos felkeresni szakorvost, aki a rendes menstruáció melletti peteérés vizsgálatát elvégzi.Ez vérvétellel meghatározható, így teherbe esés probléma is kiderülhet.

Kérdés: 2012. április 25., 23:31; Megválaszolva: 2012. április 26., 22:06
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma