• Rendszertelen menzesz

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jo estet kivanok! Kerdesem a rendszertelen menzesszel kapcsolatos. Mar hosszabb ideje, 2-3 havonta van menzeszem. Voltam szakorvosnal, aki vizsgalat utan a mehen sebet latott. Kupot rendelt, amit el is hazsnaltam. Tovabba verkepet is kert, amibol kiderult, hogy a hormonhaztartasom is rendben van. Megis aggaszt, mi lehet az oka, a kimaradasnak? Valaszukat elore is koszonom!

        Dr. Pétervári László válasza a ritka menzesz témában

        Minden bizonnyal hormonális oka van vérzési rendellenességnek. A vérkép erről nem tájékoztat, ehhez hormon labor vizsgálatra van szükség. A hormon vizsgálat megmutatja a probléma okát, melyet a ciklus 3.és 21. napján tanácsos végezni.


        Kérdés: 2012. április 18., 21:42; Megválaszolva: 2012. április 19., 20:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: