• Érdekes probléma, melyre nem találtam választ.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Oly problémával fordulok önhöz, mely párommal mindkettőnket érint mint zavaró tényező. A sztori úgy indul, hogy én vettem el párom szüzességét is. Ennek már kb 2 éve. Soha nem nedvesedett előjátékok alatt. Orálisan orgazmus után sem, csak amennyire nyálam engedte. Hüvelyi orgazmusa még sajnos nem volt. De orális csikló orgazmusa rendszeres előjáték folyamán. Így a behatolás eléggé kellemetlen illetve neki fájó is. Aktus közben már tapasztalható néminemű nedvesedés, de az is eléggé fehér, olykor túrós a péniszem ha kiveszem belőle. Remélem elég információt tudtam adni, hogy felállíthasson némi diagnózist, mert nőgyógyászhoz nem nagyon mer el menni. Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm!

        Dr. Veress Dóra válasza a hüvelygomba témában

        Kedves Uram! A fehér túrós folyás és a hüvelyszárazság gombás megbetegedésre utal. A barátnőjének fel kellene keresnie a nőgyógyászát, hogy a megfelelő kezelést megkaphassa.


        Kérdés: 2012. április 17., 18:07; Megválaszolva: 2012. április 18., 00:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: