• Fogamzásgátló- rendszertelen menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Több, mint 1 éve szedek Laurina fogamzásgátlót, és eddig semmiféle problémát nem okozott. A menstruációm mindig a tabletta szedésének abbahagyása utáni 4. napon jön meg. Ez igy történt az elmúlt hónapban is. A 7 nap szünet uán elkezdtem szedni, de a 14, napon (tegnap) megint előjött a havi vérzésem. Van okom megijedni, vagy ilyesmi előfordulhat? A gyógyszert rendszeresen, mindig ugyanabban az órában veszem be. A választ előre is köszönöm.

        Dr. Veress Dóra válasza a vérzészavar témában

        Kedves Kérdező! Ilyen vérzés előfordulhat, egyelőre nem kell aggódni miatta. Ha 2-3 hónap múlva is megmarad, akkor beszéljen kezelőorvosával az esetleges gyógyszerváltáról.


        Kérdés: 2012. április 16., 20:57; Megválaszolva: 2012. április 18., 00:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: