Pco szindróma!

Tisztelt Doktor úr! Én 31 éves nő vagyok már 2-éve meg állapitották Pcot nálam és járok kivizsgálások és nem jön össze a baba. Mert magas FSH LH szintem és a vérzésem sem a akar rendeződni hogy pontosan meg jönne. Szedem Meforalt 2*1. De az szeretném megkérdezni hogy ezt az Lh FSh szintet hogy lehetne lecsökkenteni. Januárba kaptam clostybegyet akkor utána volt peteérésem meg még kaptam Utragestan golyót meg divigélt de akkor volt menzeszem de azota meg semmi. És azt szeretném még kérdezni mikor a menzeszem utána néztem ovutesztel akkor pém meg a hőmérsékletem is emelkedett de azóta se jött meg akkor ezek szerint ovuteszt se mond mindig igazat. Nagyon el vagyok keseredve hogy nem már nem is lesz gyermekem. Várom válaszát! Üdvözlettel Edina

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza PCO témában

A ciklus rendezése szükséges, ezt hormon készítményekkel kell megtenni.

Tanácsos hormon vizsgálat végzése, endokrin

szakorvoshoz is elmenni.

Gyógyszeres kezelés kellő kivizsgálás után lesz eredményes.Több kezelési módszer létezik.

Kérdés: 2012. április 14., 07:27; Megválaszolva: 2012. április 17., 22:53
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45