Hypertrophias?

Tisztelt Doktor Nő/Úr! 15 hetes aggódó kismama vagyok, a leletem értelmezésében kérném a segítségét. Vaskos lepény a mellső falon, jól tapad. Mellső fal hypertrophias, 5cm vastag. Állományba küldött a nőgyógyász, de nem értem, hogy pontosan mi is a probléma.Szednem kell panangint, diaphyllint, és Femibiont ajánlottak. Volt 2 spontán vetélésem, és egy normál hüvelyi szülésem. Várom szíves válaszát, előre is nagyon köszönöm a segítségét.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza méhlepény hypertrophia témában

A leírt lepényvastagság az a normálist meghaladja.

Ez terhességi cukorbetegségben lehet ekkora.Ezt vizsgálni tanácsos.

A leírt gyógyszereket a terhesvitamin kivételével

nem alkalmazzuk terhességeben, vizhajtót főleg nem.

Kérdés: 2012. április 13., 22:06; Megválaszolva: 2012. április 17., 22:23
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
HPV teszt eredménye