• nőgyógyászati probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        van egy olyan problémám, hogy mikor a párommal vagyok minden aktus után vérzek! sőt nem nevezném vérnek mert olyan kocsonyás, nyálkás vérrögnek tünik és a szine olyan rózsaszines! tegnap észrevettem mikor fürödtem ls mostam magam ki belülröl hogy fehér állagu ragacsos nem oda illő dolog kérlek probáljon nekem valami magyarázható véleményt vagy diagnozist adni mert csak hétfön fogad az orvos köszönöm egy kétségbe esett nő!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Kérdező! A kontakt vérzés oka lehet gyulladás, a méhszájon elhelyezkedő kis polyp, de akár rosszindulatú folyamat is, feltétlenül keressen fel nőgyógyászt!


        Kérdés: 2012. április 13., 12:14; Megválaszolva: 2012. április 17., 11:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.