• Nem szűnő folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Nő/Dr. Úr! Tavaly október óta van fehér, néha gennyszerű sárgás folyásom, mely közösüléskor kellemetlen érzést is kiváltott. Az orvosom azt mondta, chlamydia. Úgy tudom, hogy ez nemi úton terjedő betegség, viszont 1, 5 éve kapcsolatban élek, és egyikőnk sem volt mással ezalatt az idő alatt. Azt olvastam, hogy ez a fertőzés gyakori és fájdalmas vizeletürítést okoz, de ez nálam nem jelentkezett. Több mint 1 éve szedek fogamzásgátlót. Az orvos írt fel rá Klion-D 100 hüvelytablettát, Klion tablettát, ofloxacint, azithromycint, használtam Lactofeelt is, és a barátom is lett kezelve. A tüneteim nem múltak el, talán egy kicsit enyhült a folyás mértéke. Februárban voltam rákszűrésen, melynek eredményével minden rendben volt. Már nagyon tanácstalan vagyok... Tudna valamit ajánlani? Tisztetettel

        Dr. Pétervári László válasza a Chlamydia, folyás témában

        Ismételt kezelés szükséges lehet.Szakvizsgálat javasolt. A korábban alkalmazott gyógyszeres kezelés segíthet.


        Kérdés: 2012. április 10., 21:28; Megválaszolva: 2012. április 13., 22:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.