• Nem múló hüvelygyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Már több mint 2 éve küzdök hüvelygyulladással, egy éve a leletemre "bacteriális vaginozis" volt írva, mostanában meg "kolpitis". A tünetek már egy éve ugyan azok: nagyon kellemetlen szagú hüvelyfolyás, ami menstruáció után felerősödik. Sok mindent próbáltam már: 2 éve kaptam a Dalacin hüvelykrémet, akkor az hatott egy évig voltam tünetmentes. Amikor ismét előjött visszamentem, először a Vitagyn C-t, majd a Lactofeelt használtam hónapokig, de semmi. Most kaptam a Betadine hüvelykúpot, amit egy hétig használok és utána megint a Lactofeelt ajánlotta a doki, ami őszintén szólva nem túl olcsó 3500 ftért. Mint gondol ön ez most hatni fog? Valamint mit javasol a kezelés után a hüvelyflóra visszaállítására? Köszönöm

        Dr. Pétervári László válasza a hüvelyi folyás témában

        Vizsgálat után lehet gyógyszeres kezelést javasolni. A leírtak alapján szájon át gyógyszeres kezelés látszik szükségesnek. A helyi kezelések nem elegendőek.


        Kérdés: 2012. április 10., 15:11; Megválaszolva: 2012. április 12., 23:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: