• Érdeklődés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Válaszadó! Olyan kérdésem lenne hogy második hónapja a menstruációm elég halovány, első nap normális a többi napon viszont barnás.Gyógyszereket nem szedek érdeklődnék hogy ez ciszta lehet e vagy esetleg valami más? Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező! Kérdésére csak nőgyógyászati vizsgálat után lehet válaszolni.Jelentkezzen szakrendelésen.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. április 10., 13:55; Megválaszolva: 2012. április 12., 13:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: