• Barna folyás - fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Úr! Én 3 éve voltam császárólva, szoptatás után kaptam Novinet fogamzásgátlót, majd a magas progeszteron szint és migrén miatt a doktornőm lecserélte Logest tablettára. Azt kb. 8 hónapig szedtem, aztán a múlt év végén pecsételő barna folyásom jelentkezett az együttlétek után, januárban vizsgálaton voltam. A kenetvizsgálatom jó volt, sebem nincs, volt egy enyhe gyulladásom, amit doxacilinnel (antibiótikum) kikezeltünk, de a pecsételés megmaradt, főleg a peteérés előtti időszakban, utána nem jelentkezett. A doktornőm Yasmin nevű fogamzásgátlót adott. Most az első hónap, hogy használom, még van 4 tabletta belőle. Az egész hónap folyamán nem volt pecsételésem, de most a tegnapi együttlét után újra barnázom (minimális és nem szagos). Egy kicsit száraznak érzem a hüvelyem, és mintha a hüvelyszáda meg repedt volna. Az a kérdésem lenne, hogy attól lehet, hogy még nem szokta meg a szervezetem a tablettát vagy a hüvely szárazság az oka...? Nagyon félek, nehogy rák vagy valami más legyen az oka. Tisztelettel Iringó

        Dr. Pétervári László válasza a fogamzásgátló témában

        A problémát gyulladás okozhatja.Ezért gyógyszeres kezelésre van szükség. A hüvely szárazsága is ettől lehet. Kezelő orvosát keresse fel.


        Kérdés: 2012. április 10., 13:30; Megválaszolva: 2012. április 12., 23:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.