• Néha vérzés együttlét során, de vizsgálatok alapján nincs semmi

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Hölgyem! URam! Azzal a gonndal fordulok Önhöz, hogy együttlétem során, néha (úgy vettem észre, hogy a menstruációm megjövetele előtti napokban) vérzek együttlét közben. Fájdalom nincs. Nőgyógyásznál voltam, vett kenet mintát, ultrahang is volt, de semmit nem talált. Az összes vizsgálat negatív lett. Ez volt 2 hónapja. Nem tudom az okát, hogy ez miért lehet. Fájdalom nincsen. Néha erősebb a vérzés néha nem, Néha barnásabb, vagy pedig rózsaszínesebb. Lehet hogy köze van a periódusomhoz? vagy mitől lehet? ez normális? Megfigyeltem, hogy nem az együttlét minőségétől függ, mert ugyanabban a pózban és hevességgel van, hogy nem is vérzik. A folyásom is rendben van. Lindynette 20at szedem lassan 5éve. 4éve ugyanaz a párom, kicsapongás nem volt. Félek, hogy a későbbiekben, ennek következménye lesz. Majdnem minden reggel az alhasam fáj, cisztára gyanakodtam, de negatív lett a vizsgálat. Ön szerint ez mi lehet, vagy mitől? köszönöm

        Dr. Pétervári László válasza a szexuális aktus témában

        A leírt tünetek alapján nagy valószínűséggel gyulladás van. Ennek megítélésére nőgyógyászati vizsgálat szükséges, ott a további teendőkre kap tanácsot és gyógyszeres kezelésre javaslatot.


        Kérdés: 2012. április 08., 17:10; Megválaszolva: 2012. április 12., 22:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: