• MIERT NEMJOTT MEG A MENSTRUALCIOM

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        ARRA SZERETNEK VALLASZT KAPNI HOGY 28NAPOS CIKLUSM VAN ES MARCIUS 8 TOL KB EGY HETIG VOLT GYENGE MENSTRUACIOM

        Dr. Szalóczy Péter válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező! Egy nem pontosan zajló menstruáció nagyon sokféle okból lehet pontatlan. Úgy gondololom, hogy ennek tisztázása több kérdés felvetésével nem oldható meg levélüzenet útján. Terméstetesebbnek és főleg célravezetőbbnek érzem, ha problémájával felkeresné nőgyógyászát, aki egészen biztosan megtalálja az okot és a gyógymódot, ha kell. A pontos vérzések hátterében nagyon finom és sokféle jelenség szerepel, bármelyik átmeneti zavara okozhat legtöbbször magától rendeződő vérzéspomtatlanságot. Az elvégzett teszt a legfontosabb vérzéskésés okot, az esetleges terhességet kizárja, ha helyesen volt kivitelezve.Ha a rendellenessség továbbra sem rendeződne magától, mindenképpen jelentkezzen szakembernél. Amúgy, ha lehet ne stresszes életet éljen.


        Kérdés: 2012. április 06., 12:45; Megválaszolva: 2012. április 10., 22:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: