• Mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm Az lenne a problémám hogy a múlt hónapban is meg ebben is megjött a havi vérzésem időben de csak 2-3 napig tartott. Nem szedek gyógyszert. Párommal óvszerrel védekezünk Munkahelyemen viszont már 2 hónapja áll a bál és nagyon ideges vagyok több órás sírógörcseim vannak mert nem bírom idegekkel ami benn folyik, A kérdésem az lenne hogy lehet hogy ez a lelki terror amit folytat a főnököm befolyásolja? Mert eddig 4-5 nap volt az átlag vérzésem. Ez a helyzet megváltozik ha más nem felmondok a közeljövőben de aggódjak ez miatt is? menjek el orvoshoz? vagy ha nem streszelek akkor helyre áll nem történt ezen kivül semmi változás az életemben.

        Dr. Boros Miklós válasza a vérzészavar témában

        Kedves Kérdező! Ha a nőgyógyászati vizsgálat nem talál semmilyen eltérést, csak akkor fogható a menses rendellenesség a stresszre.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. április 06., 06:54; Megválaszolva: 2012. április 10., 09:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: