• HPV okozhat menstruáció kimaradást?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Múlt hónapban kaptam egy levelet, amiben visszahívott a nőgyógyászom újabb vizsgálatra. HPV 2-t, és hüvelygyulladást állapított meg. Eddig egyetlen szexuális partnerem volt/van, ez azt jelenti, hogy mindenképpen tőle kaptam el? Neki is csak én voltam eddig. Akkor ő kitől kapta el? Egyáltalán az, hogy nálam ez a helyzet áll fenn, azt jelenti, hogy neki is HPV-je van? Mi a teendő most a partneremre vonatkozóan? Illetve HPV okozhat menstruáció kimaradást?

        WEBBeteg szakértő válasza a HPV témában

        Kedves Kérdező! A HPV jelenléte csak feltételezhető, vagy teszt végzésével igazolódott.(Kérdéséből ez nem derül ki).Ha igazolódott, akkor a partnerét küldje el vizsgálatra. A vírusnak a mensesre nincs hatása.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2012. április 06., 00:37; Megválaszolva: 2012. április 10., 09:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: