• Vérzés szex közben

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        23 éves vagyok 2 éve szültem, soha semmi problémám nem volt a menstruációmmal... most viszont volt olyan hónap hogy a két menstruáció között is volt vérzésem, de mennyiségileg több volt mint a pecsételő vérzés, és utána meg is jött...aztán azóta menstruációt megelőz 1 hétben pár napig együttlét alatt vagy után, azt nem tudom pontosan vérzés jelentkezik, aztán mintha mi se történt volna pár napig nincs semmi, és rendesen megjön...és a folyásom is megváltozott, kicsit erősebb...mi lehet ez? méhszájseb? hpv? rák? válaszukat köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a kontakt vérzés témában

        Kedves Kérdező! Kérdéseire csak nőgyógyászati vizsgálat után lehet válaszolni.Jelentkezzen vizsgálatra.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. április 04., 10:14; Megválaszolva: 2012. április 05., 14:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: