• Abortusz után?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr/Nő Több mint 2 éve vagyok együtt a párommal és teherbe estem. Mivel nincs rá pénzünk, ezért elvetetjük viszont félek az abortusz szövődményeitől (meddőség, vetélés). Szeretnénk babát, de nem most! Próbáltam tájékozódni neten ahol a frászt hozzák az abortusz előtti nőkre a cikkekkel és videókkal:( Viszont reménykedek valahol mert van egy barátnőm, aki már 3 abortuszon is átesett már. Nekem ez az első lesz. Mik az esélyek? Tudok szülni később?

        Dr. Boros Miklós válasza a abortusz témában

        Kedves Kérdező! A megszakítást modern módszerekkel végezzük.Törekszünk rá, de nem lehet garantálni hogy korai(pl.vérzés, gyulladás)vagy késői(meddőség) szövődmény nem fog előfordulni.Nem kivánt terhességet ezért megelőzni érdemes.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. április 04., 08:58; Megválaszolva: 2012. április 05., 14:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: