• P3 műtét után!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! 2012. 03.19.én műtöttek p3-mal. Citológia: P3 ASC.HPV, gyul.., Gardnerella, paraceratosis. Beavatkozás: Elektrocoagulatio portionis. Már a műtét elött jóval kellemetlen szagú folyásom volt. 2 hete műtöttek, még mindig ezt a szagú folyást érezem csak barna színben jelenik meg. Ha pisilok is ez folyik belőlem. 6hét után kell visszamennem a szövettani eredményemért és kontrollra.Ez a szag illetve folyás el fog múlni addigra? Illetve a citológiámon szereplő több "betegség" ezzel a műtéttel egyidejüleg meg is szűnt? A HPV-vel mit tudok kezdeni? El kell menni szűrésre, hogy megtudjam milyen fokozatú és annak megfelelően 6hét után azt is kezelni? Partner most fog elmenni vizsgálatokra, hogy nehogy visszakapjak valamit tőle. Nagyon szépen köszönöm!

        Dr. Pétervári László válasza a nőgyógyászat témában

        A műtét utáni színes folyás ezen beavatkozás után egy-két hétig előfordul. Amennyiben szagos az gyulladást jelent, ekkor gyógyszeres kezelés szükséges, partner kezelése is tanácsos. HPV típizálás után kel meghatározni a teendőket.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. április 01., 15:19; Megválaszolva: 2012. április 02., 17:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: