• pecsételő vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Többször kellemetlenséget okozott a hétvégére eső menstruációm. 11éve rendszeresen, minden hónapban a megfelelő időben jelentkezik, 3 éve fogamzásgátlót szedek. Úgy döntöttem, megváltoztatom időpontját. Laurinát szedek, 21 szem szedése után 2 nap szünetet tartottam csak, és elkezdtem a következő havi levelet. így mint a betegtájékoztatóban is le volt írva: kimaradt abban a hónapban, és az esetlegesen előforduló pecsételő/áttöréses vérzést is tapasztaltam. 1 nap volt csak és nagyon kis mennyiségű. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a kis vérzés, ugye nem a fogamzásgátlás hatásának átmeneti csökkenése miatt volt? Többszöri együttlét a párommal a pecsételő vérzés előtt, után nem hordozza magával az esetleges terhesség veszélyét, ha a tablettát mindig megfelelő időben szedem. válaszát köszönöm.

        Dr. Pétervári László válasza a pecsételő vérzés témában

        Ezzel a módszerrel megváltoztatható a vérzés ideje. Az átmeneti vérzés előfordulhat ilyenkor, a terhesség veszélye nem valószínű.


        Kérdés: 2012. április 01., 12:41; Megválaszolva: 2012. április 02., 17:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: