• A folyással kapcsolatos

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Nő/Úr! Azzal a panasszal fordulok magához hogy körülbelül már fél éve van folyásom.Erre kaptam canesten combi krémet azzal kenegettem magam és nem múlt el. Ezután azt mondták hogy erre jó a betadine hüvelykúp. Ezt megcsináltam 7 napon keresztül és körülbelül 1 hónapig volt jó aztán megint visszajött. Most nem rég megint elkezdtem de már semmit sem használt. A szex után pedig rendszeresen fáj a hüvelyem és nem tudom hogy mitől. Tiszta piros körülötte utána pedig a pisilés is csíp. Nem tudom mi lehet ez kérem segítsen. Előre is köszönöm válaszát. Üdvözlettel: Alexandra

        Svábhegyi Gyógyintézet válasza a hüvelyi folyás témában

        Kedves Kérdező! A folyás kóreredetének tisztázásához feltétlenül váladéktenyésztést kell végeztetni. Ennek során megállapítható, hogy a hüvely gyulladását gomba vagy baktérium, esetleg mindkettő okozza. Ezután lehet dönteni a kezelés mikéntjéről, helyi vagy szájon át szedett készítmény is. Nagyon fontos, hogy a kezelés során a partnerét is kezelni kell, hogy a visszafertőződés esélyét meggátolják! Üdvözlettel: dr. Székely Zsuzsanna Svábhegyi Gyógyintézet www.svabhegy.eu


        Svábhegyi Gyógyintézet
        Gyermekgyógyászati partnerünk Itt kérdezhet

         Svábhegyi Gyógyintézet
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 31., 15:59; Megválaszolva: 2012. április 02., 20:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: