• Mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Nagyon sürgős kérdéssel fordulok Önökhöz mert nagyon megvagyok ijedve... Pár hónappal ezelőtt öklömnyi vérzés miatt és mert nagyon rossz volt a vérképem és súlyos vérszegénység lépett fel 3 egység vért kaptam mivel az eszméletem is elveszítettem, ezután volt egy eü. kisműtét is amint altatható állapotba kerültem, a múlt hónapban Endometriosis Cysta és Myoma és a vérkép továbbá az erős vérzés indokoltá tette és eltávolították a méhemet is chrobak műtéttel, méhnyak petefészkek maradtak.. Az elmúlt 4 hónapban a nagy műtét után mikor engedélyt kaptunk az orvostól egyetlen egyszer voltunk együtt a férjemmel mert pár nap után gombás hüvelyfertőzésem lett amire canestent kaptunk, nem tudom ez mitől..talán a legyengült immunrendszer?! Ennek kb 2 hete, most pedig fördés közben észrevettem a kis szeméremajakon egy borsónyi csomót.. nem fáj, de nem is jó érzés, hogy ott van... fogalmam sincs mi ez, a műtétek után szinte nagyon vigyáztam magamra, partnerem pedig csak a férjem volt akiben megbízom.. esetleg a vérátömlesztés miatt vagy egyéb probléma lehet? Kérem mielőbb válaszoljanak..köszönöm

        Dr. Pétervári László válasza a nőgyógyászat témában

        A hüvelyi folyás miatt gyógyszeres kezelés jön szóba. Ennek oka minden olyan tényező lehet ami a hüvely baktérium élő világát megváltoztatja. A tejsav baktérium szám lecsökken, a savas környezet megváltozik, ez okozza a folyást.


        Kérdés: 2012. március 31., 12:02; Megválaszolva: 2012. április 02., 16:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: